Morgenstund fra Sandnes.

God morgen fra Sandnes. 

Dagen min startet for mer eller mindre snart to timer siden, men jeg har bare sløva i senga helt til nå og endelig kommet meg ut i stua hvert fall, første jeg gjør er å sette meg med bloggen så det blir jaggu blogg poeng til meg altså! 
Det er mandag og vi har absolutt INGEN planer for dagen, i morgen er det full rulle for da må vi opp tidlig, ta buss til sykehuset så ultralyd og hjem igjen etter det, og på onsdag er det sommer avslutning i barnehagen til lille mor så da må vi nesten reise på det. 
Nå har jeg absolutt ingen som helst planer annet enn at jeg skal spise litt, kanskje få ryddet litt også må jeg vel vekke samboeren om en stund så vi får kommet oss i butikken å handlet litt, bilen vår er på verksted så for øyeblikket har vi ikke bil og det er så utrolig kjipt! 
Men forhåpentligvis får vi den tilbake på lørdag, og det skal jeg love dere blir deilig! 

Tonje trodde henne skulle rekke å blogge på morgningen i dag, men det gjorde henne ikke så henne titter innom her senere, henne har litt som skjer i dag og er på vei ut døren hjemme hos seg selv, så da kommer henne sterkere tilbake i løpet av dagen. 
Jeg kjenner det er litt merkelig å ha en felles blogg med Tonje, det er super koselig og jeg digger det men vi får jo på en måte aldri "blogget" sammen, det husker jeg vi gjorde når vi var yngre, satt alltid hjemme hos meg eller Tonje og blogget, haha! 
Eneste måten vi nå får skrevet innlegg på sammen er jo om vi skyper å blir enige om hva som skal skrives! 

Men jeg tenkte på, kunne det vært kjekt for dere å ha uken som gikk innlegg her på bloggen? 
At jeg og Tonje oppdaterer dere med hvert vårt uken som gikk innlegg?
Vi begge har dette selv på våre blogger og vi synes de innleggene er morsomme, og det virker som om lesere også setter pris på de innleggene. 
Kanskje dette er noe vi skal begynne med, eller om vi samler alt i et innlegg og vi bare avtaler innlegget over en skype samtale? Dette skal jeg ta opp med Tonje etterpå, så kanskje det allerede i kveld kommer et "Uken som gikk" innlegg, men jeg tenker nok at det vanligvis vil komme ut på søndager, bare at nå blir det jo eventuelt litt forsinket.
En liten oppdatering, jeg luftet forslaget for Tonje nå, og henne synes det var en flott idè så da kommer det faktisk et innlegg allerede i kveld! 

Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg skal rydde litt og fikse meg, så da ønsker jeg dere en fin dag så lenge så snakkes vi i kveld. 


// Legger ved et gammelt bilde av meg og Tonje. ♥​ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita & Tonje.

0, Stavanger

Marita Kristine: 24 år, Sandnes, samboer og forlovet, bonusmamma og gravid. Tonje Merethe: 23 år, Drammen, samboer. Vi er to bestevenninner som tenkte vi kunne lage en blogg sammen, her kan dere følge livene våre fra hver vår kant av landet.

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits